Hets

Hetsen mot Håkan Juholt är skoningslös. Någon har bestämt sig att han ska ryka och det jäkligt hårt. Min fråga är, vad har han gjort för att förtjäna det? Han gjorde inte ens fel i lagens mening med bostadsbidraget, hans ”brott” tycks vara att han är just partiledare för det parti som starkast kan utmana sittande regering.

Vart är alla drev mot Alliansens människofientliga politik, minnes i, det är enbart alliansens privatiseringshets som ligger bakom möjligheterna att köpa gemensam egendom för att sedan mjölka den på pengar. Att människor av kött och blod kommer till skada och far illa det är inte en parameter ens, så länge dansen kring guldkalven får fortsätta outmanat.

Ska då Juholt avgå? Det är inte min, eller din uppgift att avgöra! Vem som är partiledare borde väl ändå vara en intern angelägenhet för SAP? Vem är det egentligen som vill att han ska avgå, tycker att fler borde ställa sig den frågan, är det DN o SVDs ledarskribenter som ska avgöra ödet i Sveriges största parti? Nej ägna er åt riktig journalistik istället… Någon som däremot borde avgå…det är Carl Bildt, olja-för-blod-mannen!

Vysotskij

DN1 DN2 DN3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s