Respect my AUTHORITAH!

…som Eric Cartman, illbatting och diktator-gud-wannabe röt här

Håkan Juholt är i ”blåsväder” igen…getting old faktiskt. Jag har ju yttrat goda ord (hopp) om honom tidigare, men den här gången håller jag inte med. Alliansens politiker var ju inte sena att ropa skandal, avgång, fifflare etc förra gången, fastän deras egen byk hade samma smuts på sig.

Skillnaden denna gång är dock att Juholt inte GER sig angående SVTs partiledardebatter. Han kommer konsekvent INTE att delta i dessa evenemang om han klumpas ihop med Sd. Visst det är förståeligt, speciellt som Alliansen gör sitt bästa för att ljuga folk rätt upp i ansiktet och låtsas som att Oppositionen är enad mot dem, trots att Sd röstar med Alliansen i nio av tio fall. Det lär man ju sig på Statsvetenskap A, att en minoritetsregering inte alltid får igenom sin politik. Hursomhaver, Sap, V och Mp är inte i enad opposition med Sd. Men räckte det inte med att göra ett ställningstagande EN gång, måste detta upprepas och kryddas med hotelser som, ”Behandlar de inte Socialdemokraterna med respekt kan de köra programmen utan oss”. Svts journalistik är i alla fall i min mening överlag eminent, spelar iofs ingen roll, han borde inte lägga sig i så här mycket i någon kanals journalistiska ställningstaganden.

Nej Håkan Juholt, ta istället striden mot både de borgerliga och fascisterna i Sverige”demoraterna”, det torde väl inte vara speciellt svårt för en kunnig socialdemokrat som du. Men förmodligen är det väl nån pr-byrå som sniffat upp att väljarna gillar Socialdemokraterna när de dammar av (!) sin gamla ”vänsterprofil”.

Vysotskij

DN

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s