Glöm inte; DU är inte ditt jobb, ditt jobb äger inte dig, du äger din egen tid, du säljer enbart din tid till arbetsköparen!

Semestertiderna är slut, och vardagen, eller rättare sagt vardagen av att sälja sin arbetskraft, återkommer.

Aldrig känner man väl sig så ägd och alienerad som dagen man återgår från semestern. Man har fått smaka på livet, livet som det skulle kunna vara under ett par surt förvärvade semesterveckor, sen är det bums ut i verkligheten och erkorrhjulet igen.  Minns väl kära läsare att det är Alliansen som historiskt sett har kämpat mot varje förslag till förlängd semester. Man var mot 1 vecka, två veckor, tre veckor, fyra veckor och precis som alla tidigare arbetstidsförkortningar kommer de likt förbannat stå i vägen för en semester som ökar med tidens gång. Till dig kära läsare som har ett jobb att gå till, och som kanske till och med trivs med det vill jag säga; Glöm inte; DU är inte ditt jobb, ditt jobb äger inte dig, du äger din egen tid, du säljer enbart din tid till arbetsköparen!

Hösten kommer att vara intensiv för mig och temat på bloggen kommer kanske att skifta lite. Vid sidan av heltidsarbete kommer studier i Arkeologi att bedrivas, varpå inläggen kanske till en del kommer att relatera till det.

Härmed förklarar jag arbetsåret 2011-2012 invigt med buller och bång, likaså lovas full fräs i detta format!

/Vysotskij

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s