Upp till kamp, kamrater!

Dagen innan den rödaste av alla dagar, första maj, nås jag av det tragikomiska budskapet att Miljöpartiet överger motståndet mot RUT-avdraget, eller ska vi kanske kalla det vid dess rätta namn pigavdraget!

Lo-facken, Vänsterpartiet och Socialdemokraterna har hela tiden tillsammans med Miljöpartiet motverkat detta otidsenliga skattebidrag, som egentligen inte är mycket mer än en ”tack för rösterna här får ni en present tillbaka” till de medel- och överklassväljare som faktiskt är de verkliga nyttjarna av denna. Samma klientel som alltsomoftast har fullt upp med att gnälla på att bensinen är för dyr, skatterna är för höga samt diverse andra egoistiska tankar om ”de som parasiterar på statskroppen” (tex arbetslösa, sjuka, och diverse löst folk). Underligt i sammanhanget borde väl vara att Alliansens företrädare som ser rött så fort det vankas akassa eller sjukpeng, inte går i flatspinn av det faktum att de ger statligt subventionerad städning och trädgårdsarbete till parasiter på statskassan (må så vara att de är av den rikare sorten)! Denna reform skapar jobb gapar Alliangsens söner, javisst till en kostnad av cirka 800.000 kronor per jobb enligt utredare från TCO, som gjort beräkningar på de runt 1500 jobb som DE anser att det skapar.

Nej Kamrater, överge Miljöpartiets halvmesyrer till social rättvisa, och slut upp i leden imorgon och väck verkligt nytta krav för Svenska medborgare; Varför inte på allvar ta upp frågan om Sex timmars arbetsdag igen tex! Där har vi en verklig produktivitetshöjare som kan få mycket mer människor i arbete, OCH behålla utarbetade människor i arbete framförallt!

Upp till kamp!

Vysotskij

DN1 , DN2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s