Mental bakfylla 2010

Så står det klart, vi kommer att få dras med egoisterna i alliansen ett tag till. Ackompanjerat av det mest inflytelserika fascistparti våran demokrati har skådat. Det är med stor sorg jag konstaterar att egenintresset var viktigare än en rättvis politik. Hellre ett par hundralappar mindre skatt än ett socialt skyddsnät värt namnet!

Vi kan nog se fram mot fyra år till av arbetarfientlig politik signerat herrarna i Hattpartiet! Klassorättvisorna kommer garanterat skärpas än mer, och vi kan hoppa upp och klappa oss på att mer av vårat gemensamt finansierade kommer slumpas ut på det globala kasinot!

VÄRST av allt, och det kan inte nog understrykas, är det faktumet att vi har tvättäkta nazister i taburetterna! Det är allvarligt att närmare 300.000 svenskar drivs av fördomar, rädslor och hat! Jag köper inte snacket om att de ”äger” frågan om immigrationspolitik, det håller inte! Det politiska etablissemanget har falerat i att vara benhårda i sin kritik av detta slödder, det går inte att neka till längre! Återstår att se huruvida Alliansen kommer samarbeta med dem by proxy som det gjort på så många platser kommunalt, litar inte en sekund på att så inte är fallet förrän jag sett det med egna ögon! Inte heller litar jag på att Miljöpartiet inte ger sig i lag med Alliansen, det vore inte första gången!

Det är minst lika viktigt att påpeka att det såkallade ”Svenskarnas parti” kom in med två mandat i Västgötska Grästorp! Ett parti som har en historia som påminner om Sverige”demokraternas”.  Partiet har påbörjat sin politiska tvättning, som vi igår såg SD fullfölja genom att låtsas vara rumsrena! De håller bland annat på med fräscha saker som att fira Adolf Hitlers födelsedag, jättefräscht!

Vi går en oviss framtid till mötes! Hav förtröstan och organisera er….kamrater!

Vysotskij

DN , DN om synen på SD , SVD om SDs kandidater

Annonser

7 tankar om “Mental bakfylla 2010

 1. Vi tar inte illa upp om du kallar oss nazister. Du kan kalla oss schackspelare om du vill. Vi bryr oss inte vad du vill kalla oss. Men om du hade tagit dig tid att läsa igenom vilken politik vi vill föra istället för att sitta och spy ur dig fördomar så kanske du skulle ändra vilka etiketter du sätter på oss. http://www.svenskarnasparti.se/vidareutveckling-av-de-politiska-punkterna/

  För övrigt så lades NSF ner. Svenskarnas parti är ett nystartat parti.

  Arbetskraftsinvandring behöver vi givetvis men Sverige har klarat sig utan massinvandring av flyktingar och asylsökande förut och kan göra det igen.

  Mvh Rickard

 2. Jag känner mycket väl till ditt parti och dess historia, så rent precist vad är det för fördomar du tycker jag spyr ur mig? Hur länge sedan var det ni var ett utpräglat nynazistiskt parti i praktiken då enligt dig? Personligen tycker jag att erat partiprogram har samma air av nazism idag! Vad annars kan ni mena med att;

  ”Sverige skall även i framtiden7 vara svenskt: Endast människor som tillhör det västerländska genetiska och kulturella arvet, där de etniska svenskarna ingår, skall kunna vara svenska medborgare.”

  Hur tänker ni kring det faktum att många personer som per definition ÄR svenskar har ett annat ursprung, ska ni kasta ut dem?

  Vi kommer ALDRIG enas det är en sak som är säkert.

  Vysotskij

  • Eftersom du känner till vårt partis historia så vet du säkert att det startades för 2 år sedan med namnet Folkfronten. Namnet registrerades tyvärr av extremvänstern i en kommun bara för att vi inte skulle kunna använda det. Därför bytte vi till Svenskarnas parti. Vi har aldrig varit ett som du skriver ”utpräglat nynazistiskt parti i praktiken”. Vi väljer att inte sätta en etikett på vår politik.

   Eftersom du tar upp den första punkten på vårt program så kan vi börja där. Kan du ge mig ett skäl till att man ska dela ut svenska medborgarskap till alla människor?

   Vi ska givetvis hjälpa folk att återvända till sina respektive hemländer.

   Mvh Rickard

   • Ja det känner jag till, dessutom känner jag till flertalet av de som registrerade namnet före er och de är långt i från vänsterextrema som du vill göra gällande! Vad säger du om det faktum att tidningen Expo anser att ni är det då, det räcker med att titta på den ideologi som ni för fram för att se exakt vad det handlar om.

    Jag kan ge dig flera skäl till att vi ska ”dela ut” medborgarskap (även om det inte är så svensk immigrationspolitik ser ut i praktiken). Skälen; Internationell solidaritet, Medmänsklighet i dess renaste form! Det är en djup absurditet inneboende i Nationalstaten som begrepp, varför skulle det konstruerade ”vi” allena göra anspråk på Svenskt territorium? Vi är alla människor, så varför inte välkomna?

 3. Sverigedemokrater med direkta kopplingar till (ny)nazismen upptäcks hela tiden. Ända sedan partiet först försökte förbjuda ss-uniform vid partimöten har det bildats en motsägelse mellan vad som är partiets kärna och det som är partiets mer eller mindre välpolerade fasad. 

  Redan då talades det om att ni gjort upp med ert förflutna. Men ni vet lika väl som vi att det bara är ett spel för gallerierna. 

  Det är först när tillräckligt starka band knyter medlemmarna till nazismen som dessa utesluts ur partiet och beskrivs då alltid som engångsföreteelser, men det är även väldigt många av dessa som  tillåts pryda SDs valsedlar. Och ni vet mycket väl vad det är för människor – de är väldokumenterade. Och många! 

  Allt det här är ju ändå bara ett uppenbart försök att bara göra sig av med så många nazister som det krävs för att röja misstankarna, utan att för den delen urholka partiet totalt. 
  En växande andel av folket har gått på erat falskspel, men det ska det bli ändring på! 

  Lyckligtvis för oss så är sverigedemokraterna helt enkelt för dåliga på att undanröja bevisen – det räckte t.ex. med att följa med SD på en resa till Tallinn (så sent som ifjol) för att få höra självaste pressekreteraren och ordf. i ungdomsförbundet sjunga med i Vit Makt – sånger (som han av en ren slump kunde utantill)… 

  Ni sd-sympatisörer som läser detta kan förneka dessa fakta hur mycket ni vill – skyll ifrån er, dra upp kommunismen och spela martyr – det har ni blivit experter på. Till slut måste ni ändå öppna ögonen! 

  Även om ni inte gör det – det spelar ingen roll; majoriteten av det Svenska folket kommer ändå fortsätta se er för vad ni verkligen är. 

  Vi vet att ni vet. 

 4. Varför fråga Expo när man kan fråga partiet vad deras politik handlar om?
  Expo är en organisation som ägnar sig åt kartläggning och åsiktsregistrering. Bland sina anställda har de haft flera grovt kriminella individer som dömts för bland annat mordhot och mordbränder. Det är ingenting som jag brukar förknippa med seriös journalistik.

  Internationell solidaritet och medmänsklighet kan man visa på så många andra sätt än att ge människor medborgarskap i Sverige. Att hjälpa flyktingar i deras närområden till exempel? Eller att kunna ta väl hand om våra egna gamla och sjuka är medmänsklighet för mig.

  Jag gillar ditt argument. Men om vi vänder på det så kan vita människor göra anspråk på afrikanska stater då? Har vi svenskar rätt till Uganda och Zimbabwe? Vi är ju alla människor? Eller gäller det bara när de ska komma HIT?

  • Vad expo anbelegar, vilka deras anställda är spelar väl knappast någon roll i sammanhanget, egentligen? Huvudsaken måste väl ändå vara deras journalistiska kvaliteter! Men jag kan förstå att ni är sura på dem efter infiltreringen av NSF etc!

   Varför måste det ena utesluta det andra? Bistånd och migrationspolitik går hand i hand till en viss gräns, men jag ser inte varför vi måste skära bort en av de pelarna!

   Vad har hudfärg med det hela att göra? Jag är långt ifrån någon expert på Uganda eller Zimbabwes migrationspolitik, men jag utgår ifrån att deras demokratiska strukturer ger utrymme för svenskar i nöd om det skulle behövas! Precis på samma vis som det är självfallet för mig som demokrat att välkomna människor i nöd till Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s