Dagens nyheters kamp mot världen

Överskriften till detta inlägg kan te sig provocerande för etablerade medier! Jag har dock noterat att I synnerhet dagens nyheter blandar in politik I sin nyhetsrapportering I stor utsträckning. Värre har det blivit ju närmare valet vi kommit också!

Bottennoteringen hittills kom nog ändå idag med artikeln om huruvida miljöpartiet skulle samarbeta med alliansen vid en valseger om sverigedemokraterna skulle få inflytande! Iofs föga förvånande om miljöpartiet skulle byta sida, då de till stora delar är ett liberalt parti, dock är artikeln ett tydligt exempel på hur dagens nyheter investerar I en borgerlig valseger!

I vilken mån gör de det då kanske någon undrar! Ja de sätter agendan, och för tillfället är den agendan uppenbarligen att ge sken av att det rödgröna samarbetet är i svajning. Det är uppenbart spridande av desinformation, för artikelns namn på första sidan har inte något med det egentliga budskapet att göra! Många bäckar små, blir tillslut en hel desinformations-å! Precis på samma vis som när Moderaterna i Stockholm ljuger sig blåa om Socialdemokraternas syn på förbifarten, eller precis som när alliansföreträdare slentrianmässigt använder sig av ”kommunistkortet” för att skrämma väljare att rösta på vänsterpartiet!

Vysotskij

SVD , DN , Aftonbladet

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s