Lite digital kultur/varufetischm

Sådärja, nu är det dags för lite nattlig digital och varufetischm, låter det lockande!?

Idag plockade jag ut en på tok för dyr ny mobiltelefon, eller snarare en Smartphone eller kanske ännu mer precist en MID (mobile internet device ;-)). Om någon undrar hur det klingar med mitt politiska engagemang så tycker jag att det är en självklarhet att arbetarrörelsen använder sig av den tillgängliga tekniken för att åstadkomma samhällelig förändring! Om sedan arbetarklassens kids har en teoretisk möjlighet att springa runt med fullskaligt internet och twitter i fickorna år 2010 i Sverige, tycker jag att de ska göra det!

Senaste förmågan i teknikflottan är en Samsung Galaxy S! Och konklusionen efter bara ett par timmars användande är att det är den fräsigaste, mest kapabla och kanske till och med snyggaste mobilen på marknaden idag. Definitivt den kraftfullaste åtminstone, sopar banan med den mesta konkurrensen! Med en Hummingbirdprocessor på 1ghz, i kombination med ett separat grafikchip och Android 2.2 om någon vecka så har vi ett absolut flaggskepp!

Jag kommer nog inte grotta in mig i teknikaliteter denna gång heller, utan hänvisar intresserade läsare till eminenta Swedroid´s test av dyrgripen (som inte är så avskräckande dyr med ett gott abbonemang bakom, eller ens kontant, i jämförelse med Iphone 4). Swedroids test finner ni här; http://www.swedroid.se/samsung-galaxy-s/

Som ni ser på bilderna i Swedroids test av luren i fråga är det en stilig sak! Sober design i hårdplast! Helt fritt från det knakande man kännt på många tidgare androidmodeller! Här har vi en snygg solid konstruktion, som kanske lånat lite väl mycket av Iphones design (som förvisso är den enda starka kort Apple har kvar vad det gäller deras mobiler!

Summa summarum, det är en fantastik mobil,Framtiden är här, redan idag!

Vysotskij

(laddar upp lite bilder imorgon!)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s