Volkspartei – Det nya folkpartiet

Du borde be om ursäkt Jan Björklund, dubbelt, dels för din politik och dels för att du tvingar mig att blogga ännu en gång om dumheterna du hostar ur dig. Alliansens kritiker har aldrig haft det så lätt under de senaste fyra åren att kritisera sina nemesis. De har nämligen fått en oväntad allierad i Jan Björklund som gång efter annan serverar dem med nya tokigheter han har hittat på.

Spindoktorerna i Folkpartiet har nu knåpat ihop ännu en lysande idé för att bli av med flumskolan; Tvinga föräldrar till stökiga barn att sitta med i klassrummet!!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/fp-foraldrar-ska-stavja-skolstok_5105899.svd

Jag undrar ärligt i vilket sammanhang dessa idéer skapas, är det på en efterfest? Leker man politik och bara kör på ingivelser som man får för stunden? Skojar de med oss?

Det hela är ju bara så absurt att man tappar hakan. Allt ”sunt förnuft” pekar på att det är ett genomkorkat förslag på många plan. Någon i bloggosfären nämnde insiktsfullt att; Hur ska det gå med barn som har föräldrar med missbruksproblematik ska tvingas sitta med? Eller för den sakens skull när Mammor med heltäckande slöja ska tvingas in i klassrummet (vilket Janne så vänligt ivrar för att totalförbjuda i skolan)?

Nej keep up the good work så Jan, så straffar ni ut hela alliansen på egen hand!

/Vysotskij

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s