Lika fel båda vägarna!

Att Nordkorea är fel ute behöver man väl knappast säga två gånger. Juche-ideologin varvar tokauktoritär stalinism med lite egen krydda av personligt och diverse galenskaper! Det enda rätta vi andra riktiga marxister (hur vi än må skilja oss åt) kan göra är att vara benhårda i våran kritik mot regimen i Pyongyang!

Lika del ute är våran alldeles egna bomb-liberaler! Jan Björklund ville skicka stridande trupp till Irak, luf:are ville störta Chavez i Venezuela osv. Allt med ytterst lite på fötterna! Jag har aldrig fått ihop det hur bomb-högern som vurmar för individens rätt gentemot ”förtryckande” stater kan få ihop det. Inser de inte att de begår intellektuella kullerbyttor gentemot sin egen ideologi. Låtom oss ta ett exempel!;

Den aktuella situationen på Koreahalvön; tokliberaler och andra högerkrafter på dagstidningarnas kommentatorsfält mässar för totalt krig mot Nordkorea! Det tar inte många dagar så kan vi hoppa upp och klappa oss på att Björklund är där och vill skicka stridande tupp.

Reflektera det absurda i att kräva krig i demokratins namn. Skulle det gud förbjude eskalera så till den milda grad att kriget kommer, så kan vi se Fram mot harmageddon light och megadeath! Visst Nordkoreas regim blir ett minne blott, till priset av kanske miljoner döda. Nordkorea kan mobilisera uppåt tio miljoner människor, har stora vapenarsenaler riktade mot Seoul med 20 miljoner pluss invånare!

Liberalism till varje pris va? Jojo! Nä hoppas Sydkorea får en mycket trevligare regim nästa val och fortsätter ”den soliga vägen” med samtal om förening.

/vysotkij

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s