En liten påminnelse!

Året är 2002! En svensk blivande partiledare bekänner färg. Han tycker att vi borde gå med i NATO, denna fredsälskande allians av fria demokratier, demokratier som inte startar krig mot andra demokratier! Det är dock förbihållet dessa väktare av fred att starta krig mot ickedemokratier, det vill säga diktaturer som inte är kompis med demokratierna i det västligaste av väst! Saudiarabiens kvinnoförakt det kan vi minsann se mellan fingrarna på, så länge de bidrar med viktigt militärt understöd och flygbaser!

Vad yrar jag om? Jo Jan Björklund, vi får inte glömma att Folkpartiets ledare ville sända svensk stridande trupp till Irak för att störta Saddam Hussein och hans lakejer! Populismen i dess renaste form, glöm hårda tag i skolan, krig mot människor på andra sidan jordklotet det är grejor det!

I skenet av Wikileaks, nyhet från idag, tycker jag att det är dags att vi en gång för alla mobiliserar krigsmotståndet i detta land! UT på gator och torg och visa erat missnöje med det amerikanska imperialistiska projektet, vart än det visar sig! Till att börja med skulle vi kunna debattera med Björklund, och se fall han tycker att de 392 979–942 636 människorna som dött tillföljd av kriget förtjänade detta!

Usch Shame on you mr Bjoerklund, Shame on you!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s